Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, March 01, 2011

::n3 campur aduk::

Assalamualaikum...

hari ni xda n3 yang auto publish sb x sempat sb mlm tadi sibuk mereply msg customer kat fb Merau Collection tudung umie...
hari ni pulak tak duduk ofis..umie kuar ke Felda Residence Tekam, Jerantut..
dengar kata jauh pulak tempat tu..umie pernah gak sampai ke Jerantut tp x la pernah sampai ke tempat ni lagi...



dan kepada sesiapa yang nak tgk koleksi tudung Ala Ariani dan Lycra Bunga Timbul boleh la tengok kat blog ni..>>>> Boutique D'Merau
Tudung Ala Ariani tu ada tinggal 4 helai jer lagi sb dah ramai org beli dan Tudung Bunga Timbul ni trend sekarang ni..jom kita terjah...
kepada sesiapa yang nak beli tu utk pembelian bulan 3(MAC) ni ada free postage sehingga akhir bulan Mac. Ini adalah sempena bulan Anniversary owner..hhehe..
jom..sementara stok masih ada...

2 comments:

  1. dah mek sampei ke tekam ya umie..waktu mula2 masuk kerja dolok.

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...