Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, March 24, 2011

jom g gym....

Assalamualaikum...

bukan main lagi ajak org g gym tp sendiri x pergi pun..hehhe
choppps....umie g tau..tp g tengok jer la..hehehhe

Selasa ri tu..2 org kawan umie beriya nak g gym..plan nak g lama dah tp baru hari ni nak g..
shidah n woon ni sama-sama baru lepas bersalin..jadi berat badan naik mendadak..normallah tu..kalu lepas bersalin ni kena ambik masa nak turun balik...


so..hari tu..diorg g gym kat ofis..umie pun dtg jenguk jerla...
rumah umie pun ada gym tau..hehehhe..tp just ada basikal kayuk tu jer la n meja ping pong..
itu pun benda tu pandang umie..umie pun pandang dia..dah berhabuk dah tu haaa....

berat umie ni pun naik mendadak gak ni..
dalam masa 2 bulan berat umie naik 6kg..lepas balik dari Hospital untuk follow up hari tu..
lagi umie susah hati..lagila umie makan x berhenti..bagaikan bahawa umie mcm dpt hint yang lepas ni xleh nak makan mcm gitu lagi dah...
tp makin nak kurang makan makin cepat dia datang...entah la...

mr. hubby pun berat naik mendadak gak..dah mcm berlumba-lumba saper juara berat badan paling berat pulak..ehhehe....
jom kita amalkan gaya hidup sihat..
insyaAllah, lepas balik dari Sarawak ni nak control makanan x berkhasiat dan kenapa umie perlu tunggu lepas balik dari Sarawak dan tak teruskan berdiet start dari sekarang...?? u all nak tau...takut nanti umie lepas peluang makan sedap2 yang mak masak dan dapat makan udang, ikan, kuih muih yang fresh dari oven...hehhehe
bbboooooollllllllllleeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh?????????????



3 comments:

  1. ala..bunga paling malas bersenam..haha..

    ReplyDelete
  2. siap amik gmbr gik kitak umie..bila la kamek nak ke gym

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...