Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, March 25, 2011

yahooo...OTW balik Sarawak

Assalamualaikum...

time u all baca n3 ni umie dah dalam flight otw balik ke Sibu..hehehe
xsabar nyer nak sampai rumah ni...
flight umie hari ni 850 pagi...
so..u all baca n3 umie ni mb umie tengah tido dalam flight atau tengah makan kot..hehhee

thanks en google sb pinjamkan gambar ni...


KLIA

thanks en google sb pinjamkan gambar ni...


landing pulak kat Sibu Airport

sekarang ni umie boleh direct balik ke kampung umie iaitu Belawai dalam 1 jam setengah gitu...
hooraaayyy....sorga...boleh balik kampung tanpa menyinggah dan melompat bus dan feri byk kali..hehhehe....jimat dari segi kos dah kat situ..heheh..dan now, my sista n my bil pun dah tunggu kat airport..hehhe..so kalu sesiapa na dtg kampung umie hujung minggu ni dialu-alukan sb ada pesta pantai minggu ni....



p/s: auto publish jer....thanks en google utk gambar di atas...

3 comments:

  1. selamat becuti..semoga selamat sampai n pulang sini..^^

    ReplyDelete
  2. wahh..sukernyer..jeles..nak ikut gak..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...