Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, March 14, 2011

Contest: Dulu Lain Sekarang Lain (STYLE)

Assalamualaikum...

dah lama x join contest..
kali ni umie telah di tag oleh Miss EIN
umie pun baru kenal dia ni...

disebabkan Contest ni senang jer..so umie pun nak join gak la..
Contest ni dianjurkan oleh Pipi Belubang

sesiapa nak join ni boleh la join..
ada 2 kategori..

1. dari segi umur
2. dari segi style

so..kali ni umie nak pilih dari segi style...

so..syarat-syaratnya senang jer..

i. jadi follower - already no. 174
ii. buat n3 - pun dah buat
iii. letak gambar - pun dah buat gak...

so...gambar yang umie pertaruhkan adalah...gambar time umie masih pakai spek mata lagi...


gambar ni umie ambil masa time kat lumut..time ni tahun 2007...
masih pakai spek mata lagi...memang susah nak buka spek kalu dah pakai...
n now x lagi...
gambar yang pakai baju oren tu adalah gambar time Floria Putrajaya 2010
umie bukan pakai contact lens tp memang x pakai papa pun...
so done utk n3 contest ni...

so now time 4 me to tag 3 org member lak ni..
org yang umie pilih adalah...

zana@mama batrice

mrsdeydeck
ayu raza

blogger yang umie pilih ni adalah semuanya mummy....hehehhe


4 comments:

  1. baikkkkkkk kakkkkk...
    sok punyer n3 okiesss..^^

    ReplyDelete
  2. oohhh...
    contest for me yerk
    thanks ummie coz' tag zana
    he he he...apa ler nak menceceh pasal contest nie yerk?
    takpe...akan ku fikir2kan..ha ha ha
    dari segi size boleh tak?

    ReplyDelete
  3. @ZanaNordin

    hahaha..klakar la zana ni..kalu dari segi size tu umie pun nak gak la..hhehe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...