Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, March 21, 2011

Beli Hadiah sendiri


Assalamualaikum...

Dalam n3 sblm ni umie ada mention pasal mr. hubby bagi cash...click here
so..kali ni...umie beli jer la kasut jer lah..sb dah xtau nak beli apa..nak beli handbag..xdalak kepingin nak beli handbag..nak beli jam tangan jam dah ada..

dan memandangkan dah lama x beli kasut..
so..umie beli jerla kasit ni...boleh pakai g kerja atau g jalan-jalan..heehe

Malam minggu tu (sabtu malam)..plan nak g JJ Equine dan mr. hubby kata selalu sgt dah g situ..last2 g JJ IOI jerlah..
punyer la ramai giler org time tu...parking pun penuh...last2 g parking kat belakang IOI tu barulah ada parking..tp seram gak la parking kat belakang tu..hehhe




so..umie beli ni jer la..kasut ni...nak cari ballerina yang ada bunga mcm kain cotton kecik2 tu..tp xdala la pulak..kalu kat kedai biasa adalah...tp saiz lak xda saiz umie..
umie pakai saiz 39 tau...tp yang ni umie ambik saiz 40..nasib ada tali tu..xla kaki umie terlucut dari kasut ni..tp nampak comfortable


then..1 lagi umie beli ni...
umie memang biasa pakai sandal jenama Crocodile ni..sb selesa kat kaki umie...
tp patern nyer xdalah lawa sgt tp yang penting selesa...
ada 1 yang umie nak tu pulak dah habis saiz..syg betul..dah plan dah nak beli 3 pasang kasut ngan duit mr. hubby bagi tu...

kali ni..hadiah anniversary beli sendiri jer..
mr. hubby bagi cash..beli jerla apa je ngan duit tu...
anyway...thanks mr. hubby...then umie pun ada bagi cash gak ngan mr. hubby..biar dia pilih apa yang dia nak..last2 dia beli kemeja 2 helai...so..fair n square la kan..hehhe



2 comments:

  1. rendok semenaah bibik duit koh...huhu...sandle crocodile dun daau tan oo? paing but comfy

    ReplyDelete
  2. @M@iRaB@bY

    hehehhe..rinok gak kak mega..yuk, daau..selipar kau nang belai kau brand dun mak...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...