Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, March 11, 2011

Barulah lega benda alah tu dah xda..

Assalamualaikum...

Alhamdulillah..
akhirnya...dah tau dah apa penyelesaian kepada benda yang bulat-bulat pink kat blog umie tu..
kalu sesiapa yang perasan...blog umie sblm ni ada benda alah tu...

berkat hari Jumaat ni..alhamdulillah...akhirnya umie dah tau gak la penyebabnyer...



u all tengok la...mula-mula ada button LIKE FB tu then..sekarang tidak lagi...
umie dah remove dah...
nasib baik la otak ni ligat befikir nak remove apa kat coding tu..g blog org lain..xdalah berlaku kes mcm umie ni..
atlast...umie removekan jer la button tu..
barulah lega mata umie ni tgk benda tu dah takda...





now u see..naw u don't..hehehhe
mcm iklan lak pulak kan..hehhe...
so..after this nak teruskan pengubah suaian terhadap blog ni...hehehe
tp mb still mengambil masa yang lama gak la sb masa x begitu nak mengizinkan ni...
ok..nak chow dulu yer..hehhe...

salam hari Jumaat yer kawan-kawan...

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...