Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, March 10, 2011

Sedihnya tgk blog ni...

Assalamualaikum....

sedinya umie tgok blog ni...
aku nak masuk sini pun mcm segan jer nak baca n3...
almaklumla..n3 pun jarang berupdate...

template blog ni pun simple jer..dan dah tu pulak ada lak
dot-dot warna pink tu entah apa..
nak ubah suai balik nak kena byk waktu menghadap blog ni..

kesianllah blog ni..
nanti umie sikit2 la nak ubak template blog ni..tp mb umie akan still kekalkan warna yang sedia ada kot..
kalu u all boleh kongsikan ilmu nak ubah suai blog pun ni pun ok gak..
tulah skrg ni tengah meninjau blog2 yang ada tunjuk ajar nak ubah suai blog ni...
jap lagi umie jenjalan ke blog u all k....



4 comments:

  1. jANGAN LUPAK JALAN KE BLOG KAMEK UMIE..ADA TSHIRT MUSLIMAH..EHEHE..SEMPAT GIK PROMOTE YA..

    ReplyDelete
  2. kalau nak template atau tutorialnya blog saya ade list nye.

    ReplyDelete
  3. @Ummi Eeta

    kak eeta..ada kmk jenguk blog ktk tek...

    ReplyDelete
  4. @ct N honey

    aa...ada umie tgk tadi..menarik..nanti nak try tutorial kat situ la..hehhe thanks ct n honey..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...