Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, March 16, 2011

Air Kotak

Assalamualaikum...

morning u all...
dah sarapan...dah join contest umie x? kalu ada kelapangan tu meh la join..hehhe




u all tengok x air kat atas tu..itulah air tiap2 hari umie bekal ke ofis...
pak guard kat mesin imbasan beg kat lobi pun tiap2 hari tegus umie bawa bekal...
padahal bawa air kotak ngan air tin jer hahahha....

kalu u all nak tau...
mr. hubby dah x tahan nak kuar belanja beli air tiap2 hari kat ofis sb mahal..air kotak rm1.70
so..dia belikan umie setiap jenis air kat atas tu 1 kotak setiap 1...siang mlm minum air kotak jer..xbaik utk kesihatan kan tp air kosong pun umie minum gak..byk minum air..byk kali gak la g toilet buang air..hehhehe

mlm semalam mr. hubby g mydin..dia borong lak air dutch ladu strawberry...sedap kalu minum sejuk-sejuk..nyaman..hehhe





3 comments:

  1. wahhh mcm anak k.azue suker air kotak niee...tapi kalau dah suker belasah jerk...beli banyak2 simpan lagii murah dari beli 1-1 kann....

    salam kenal2...jom jjcm di vlogg akakkk...daaaa

    ReplyDelete
  2. @Azueriena Norash

    murah byk kalu beli 1 kotak..bila2 masa buka peti sejuk boleh terus minum..heheh

    ReplyDelete
  3. mek suka brand season..nyaman aie. meli di cafe air teh o ais RM1.20 jak..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...