Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, February 05, 2011

A'Famosa Water World

Assalamualaikum...

u all jgn termuntah dulu sb 1 A'Famosa tu umie keliling so byk la n3 pasal A'Famosa ni..
kalu diringkaskan sgt x best pulak...rugi lak umie ambik gambar byk2 nak tunjuk kat u all...hehhe




nest station yang umie tuju selepas balik dari Villa tu adalah...

Water World...kalu x silap umei nak masuk sajer dah RM30.00 tp nasib baik la hari tu we all masuk free..hehhehe



so..ni lah pass yang we all pakai time masuk ke sana...kalu x pakai pass ni karang kena halau sb x bayar..hehehe




budak-budak ofis umie tu gelak jer dengar umie nak g Alor Gajah
diorng ni otak kuning jer...hantu sakat kat ofis tu x lain x bukan kalu bukan afif dan zidwan..hahha



so afif dan wan...ko berdua gelak kak umie g Alor Gajah yer..nak ambik ko berdua bontot gajah ni..hahahhaha



actually..nak berdiri kat sebelah unta dan gajah ni bukan main ke takutnyer...jgn kan gajah n unta yang besar mcm ni..kucing upun umie takut tau..ahhahaha



so..nilah beberapa permainan yang u all boleh cuba nak main..kalu g hujung minggu memang ramai tp disebabkan umie g hari Jumaat yang ada pun xla ramai sgt..tp org utih ada la..cekci-cekci lak tu..hehee....
yang bersama dengan puan tu adalah Cik Jamilah.
nanti u all kalu nak riki ke sini..boleh la contact cik Jamilah ni..very nice...hehhe

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...