Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, February 06, 2011

Minum petang style Org Putih...

Assalamualaikum....

Hari Ahad...fuhhhh...
esok dah kerja...dah la minggu ni minggu kursus...
nasib baik la kursus kat ofis jer..dapat la 3 hari berkursus dalam bulan 2 ni...ada 4 hari nak kena kumpul ni..hopefully kalu dapat habiskan seblm tgh tahun pun ok gak..tu target thn ni la..hehhe

u all sila ngan muntah k..sb cerita pasal A'famosa x habis lagi...
ni n3 last utk tu..just nak tayang makanan kat u all jer..hehhe..boleh....??





ni namanya Pizza A'Famosa...



diminum pulak bersama coca-cola...



ni lak Blackened Steak with Onion Sause
memang sungguh sedap...
umie, puan faridah n cik jamilah makan ni...
nasib baik x bau lembu..kalu x reject jer la nak makan..harga pun boleh tahan...
time ni RM28 sb ada promosi di bulan Januari...
kalu bulan Februari lak promosi utk Grilled Salmon Steak with Lemongrass Sause seperti gambar dibawah...hehhehe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


pjg lak ke bawah..hehehe...

so..lepas n3 ni tamat la sudah trip ke A' Famosa tu...
so diharap u all boleh la mendapatkan manfaat dan maklumat dari n3 umie pasal A'Famosa...
kalu nak tau nombor hp cik Jamilah tu boleh la tinggalkan komen..
nanti umie bagi k..takut karang x pasal2 ada pulak u all nak ngorat dia..dah la ayahnya polis tu...ada bran....???? hehhehe


2 comments:

  1. yobi, nyama ada jak rupa nya umie. tang ada jak lapar perut mek

    ReplyDelete
  2. @mummysyafie

    nang nyaman kak...rasa belalak jak nak makan..dah memekirkan berat badan makin bertambah...xjadi nak makan kali ke 2..heheh

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...