Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, January 26, 2011

xda gambar just text...

Assalamualaikum...
hai u all...morning...

semalam payday kan...so..pandai2 la agihkan duit tu...
umie pun nak kena berjimat ni...
ada sesuatu yang menunggu di hadapan...
bukan berjimat nak balik bercuti ke Sarawak tp ada hal yang lebihi penting lagi..sb balik ke Sarawak dah menjadi rutin balik setiap tahun..so..no alasan nak kata x cukup duit nak balik kampung..wajib balik kampung..dah tersemat kat kalender every year...dah mcm jd sesuatu perkara yang wajib..
kalu x..nanti mak umie selalu call tanya bila nak balik..?? bila nak balik..?? hehhehe

hari ni..rabu..26.1.2011..
seperti biasa...
rabu ada appointment doktor G&O kat Hospital Putrajaya
but not every month but sometimes jer..dah setahun lebih mejalani rawatan...
still result sama n still the same..bila la resultnya akan berubah yer...hopefully adala keajaiban yang berlaku pada tahun ni...tahun yang akan memberikan sesuatu yang bermakna utk umie dan keluarga umie...amin..insyaAllah...umie hanya boleh berdoa dan berusaha..itu jer yang termampu sebab..sesuatu perkara tu berlaku atas izinNya..umie redha...

so..nak out dulu...nak sarapan dah ni...
td minta mr. hubby tolong belikan donut jer..
no appetite...
so..selamat bersarapan...



1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...