Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, January 26, 2011

Result x sama..ada perubahan...

Assalamualaikum...

baru balik dari hospital...
n3 sblm ni ada mention yang result still sama tp kali ni ada perubahan..ada baik dan buruknya...
umie redha jer Ya Allah..

rasa nak wat n3 khas jer tentang proses yang umie telah lalui sblm ni tp nak kena blajar wat private n3 dulu..just for a few person yang ingin tahu jer yang boleh baca..kalu yang x berminat nak baca tu umie x kisah..
tp prosedure ni biasa..
sapa yang mengalami apa yang umie alami akan tau masalahnya...nanti umie akan wat n3 khas..
nak tgk tutorial utk wat n3 password dulu..
sesiapa yang tau..boleh ajar umie x..???
n3 ni khas utk rujukan umie di kemudian hari dan utk dikongsikan bersama-sama...



2 comments:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...