Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, January 26, 2011

Private n3(Intro)

Assalamualaikum...

n3 ni adalah n3 yang diprivatekan..sekiranya u all nak tau apa yang berlaku pada umie..u all boleh tinggalkan komen dan sertakan sekali maklumat berikut:

nick name:
blog:
email:


kenapa umie wat gini sebab ada sesetengah org x ingin pun nak ambik tau kan..
n3 ni umie nak share kepada org yang tertentu jer..
u all tau kan umie dalam 2-3 bulan akan ke hospital jumpa pakar O&G(Gynea)
so..ada sesetengah perkara tu agak sulit sikit nak cerita kat sini..

setiap kali ada n3 terkini mengenai rawatan ni umie akan hantarkan password ke email u all.
ini just utk catatan umie shj..supaya umie akan ingat sampai bila-bila prosedur ni nanti...
setiap n3 password adalah berlainan..dan u all berlaku la jujur...kalu nak baca..biar la umie hantar sendiri password tu kepada u all..jgn lak curi2 baca dari kawan...

umie dapat ilham wt n3 begini sb umie ada kawan blogger yang stp kali ada n3 terkini pasal diri dia, dia akan hantar password melalui email..thank "akak" sb bagi idea gini utk umie berkongsi di sini..umie x leh nak sebut nama dia dan link blog dia sb xdpt kebenaran dari dia nak publish nama..

so..umie harap..umie dapat berkongsi kepada u all dan dapat info dari u all gak..


p/s: kepada yang xda blog pun boleh baca..yang penting..submit nama, blog(kalu ada) dan email kepada umie utk update password. TQ


kalau nak baca n3 pertama hari ni..just click kat bawah ni...
.
.
.
.
.
.
kemuadian, masukkan password..

This is encrypted: ***


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...