Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, January 05, 2011

Jamuan Anjuran CPOPK

Assalamualaikum....

dah beberapa hari x update blog..
so..hari ni baru ada idea nak update kat sini...
hari ni ada jamuan anjuran CPOPK a.k.a Cawangan umie la...

actually ingat nak wat 31/12/2010 hari tu sempena nak wat jamuan akhir tahun..tp disebabkan cuti so..tunda ke hari ni....
sekali arong la wat jamuan untuk perpisahan Pn Muznah ditukarkan ke Cawangan Perkhidmatan..ni we all baru tau pagi tadi.. Birthday Nor Azlina Misropil dan utk Zulina yang akan menamatkan zaman bujangnya bulan 4 ni...dan sempena menyambut tahun baru...

meh umie bawa u all jamu mata dulu yer...dengan makanan yang banyak boleh jamu semua BPSM PA...hehhee

makanan ni masing-masing bawa dari rumah dan
ada yang xsempat nak masak..beli jer la...




ni pulak gambar wakil dari cawangan umie dan juga dari cawangan lain yang turut menjamu selera....alhamdulillah..jamuan tadi selesai dah...makanan pun byk dah licin...

alhamdulillah...umie rasakan happy jer sejak Disember hari tu....
masing-masing ceria jer..nampak mcm ada sesuatu yang membelenggu diri daripada sesuatu..tp sekarang tidak lagi...we all boleh bersenda gurau antara satu sama lain...dan my boss pun ceria..thanks Ya Allah...ada hikmah disebaliknya....

Hope tahun baru ni we all akan sentiasa bekerjasama, silaturrahim makin erat, dimurahkan rezeki...amin....

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...