Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, January 19, 2011

Bukit Tinggi 2nd time atas urusan kerja

Assalamualaikum....
minta maaf la byk sb baru nak update blog dah 4 hari x update ni..
lately sibuk sikit la..
mlm tadi pun OT sb tolong unit HRMIS...
dah 4 tahun tinggalkan unit HRMIS...sekarang nak kena wat balik...so far..walaupun dah tinggalkan 4 tahun otak x berkarat lagi nak wat..heheh...

sekarang ni..awal thn gini la time org byk wat kursuskan..lagi pun umie wat kursus...
so time ni gak la byk kuar daerah sb nak riki tempat kursus...
so..destinasi yang umie tuju khamis lepas adalah ke Bukit Tinggi...
nilah kali ke 2 umie g Bukit Tinggi...1st time pg bulan puasa tahun 2010 ngan mr. hubby...

u all mesti byk kali gak kan dah g sini...


ni jambatan nak ke Colmar tu...


bangunan sebelahnya...katanya mb akan buka bulan 4 ni..x siap sepenuhnya lagi...


mcm2 jenis bilik dan mcm2 jenis katil..
yang paling umie suka katil yang bertiang tu...
nak 1 boleh x mr. hubby?? hehehhe
rate utk sewa bilik ni memang lah mahal...kalu nak honeymoon tu okla...



ni pulak ruang makannya...



umie ingatkan Bukit Tinggi ni just tempat peranginan jer tp diaorg pun menyediakan perkhidmatan outdoor gak...
ada paintball, explorace, golf, night walking dan byk lagilah...
kalu pakage nak meeting kat sini lain harganya..
kalu nak wat team building pun lain..
diaorg boleh sediakan sekali instructor untuk kursus tu yang boleh guide kita nanti...
harga tok sah kata la stp kepala kena charge...bukan grouping tau..tp per head...hehhehe
u all pandai2 la kira yer...



dah penat berjalan sekitar Colmar tu...jam 12 tengahari ada show
so..show hari tu adalah dari Rusia dengan tariannya tu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


dah la time ni tengah haus sb dia x bagi air pun..mineral water pun xda..nasib baik bawa botol air sendiri..org laki tgok show ni xkan haus punya sb dah telan byk air liur jer...heheh...
u all faham-faham jerla maksud umie tu yer..hehehe...
Penari dari Rusia ni ada 5 org..4 perempuan dan 1 lelaki...
byk kali gak tukar baju..tp gaya tariannnya lebih kurang sama jerla...
semuanya baju cekci-cekci jer...
habis jer show ni..sapa nak bergambar boleh la ambik gambar..pelancong kat situ siap boleh peluk-peluk lak ngan penari tu...umie siap ambik video lagi tau..nasib baik guna kamera godang sendiri..kalu guna kamera ofis...xkuasa nak layan..
mula-mula ingat nak blah jer..
dah memandangkan nak bagi muka kat supervisor yang entertain kitaorg tu..
layan jer la...hehhehe

so..kesimpulannya...kalu yang ada bajet lebih tu boleh la wat team building kat sini....hihihi

sekian, terima kasih....

3 comments:

  1. umik,
    kite tak penah pegi.. huhuh

    ReplyDelete
  2. @MRS. K

    eh...biar betul kay...tempat tu best utk bergambar jer....

    ReplyDelete
  3. blom pernah gi lagik..hajat hati nak molah family day tiz year rah sitok

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...