Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, January 23, 2011

Bersantai di Tepi Pantai...

Assalamualaikum....

Hujung minggu gini xtau nak wat apa...ingat nak g KL beli stok tudung tp kesihatan tidak mengizinkan lagi..asyik bersin jer ni sampai mata pun dah berair ni...

xsanggup rasanya ni..
kesian kat mr.hubby...dia yang masak..nasib baik la umie x mint makanan lebih-lebih
just minta dia watkan roti bakar jer..utk sarapan dan makan malam..nak makan lain xda selera ni...

erm..dah keluar tajuk lak ni..
actually umie nak bagi tau yang umie akan balik bercuti ke Sarawak bulan 4 ni...
xsabar je rasanya...biasanya balik bulan 3 tp kali ni extand sampai bulan 4...
dah la bestfriend umie pun kawin bulan 3 ni tp umie xdpt nak balik...sb tarikh tu tiket mahal la pulak..cecah gak la RM800...utk 2 org pergi balik...ohh..tidak mampu rasanya...

dan thn ni byk lak agenda kat ofis nak wat...bulan 3 ni pulak ada team-building...nama umie pun dah masuk list..so kena la pergi..lagipun member 1 unit ngan umie pun nak bersalin...nanti xda org lak nak wat kerja dia...hopefully dia bersalin normal dan selamat...amin...

keluar tajuk lagi ni..hehhee...
tajuknya bersantai di tepi pantai tp dah bercerita pasal benda lain pulak..hehhe...
ok...actually umie nak tunjuk gambar anak saudara umie yang kembar tu..hehehhe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




hehhehe...peace no war...



meh main air....




bandingkanlah badan kedua kembar tu...bukan lelaki yang berbaju belang tu yer..
itu abg umie tau..heheh

sekian, terima kasih...

3 comments:

  1. syok kan layan pantai... :-)

    http://alifffadzillah.blogspot.com/2011/01/empayar-adamz.html

    ReplyDelete
  2. mau balik sarawak yerk umie

    uisssh..beza nyer badan si kembar tu umie
    sorang kemain montel lagi..sorang lagi steady jer....selalu kembar nie, sama jer diaorg nie sama ada dari segi berat, tinggi ...nie lain2 plak

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...