Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, December 05, 2010

Fast Food ::Kenny Rogers::


Assalamualaikum...
selamat tengahari u all...dah siap masak ker?
umie x masak lagi ni..tadi makan sarapan pagi kenyang lagi..makan roti, sup ayam dan nugget..
kenyang alhamdulillah...


so..n3 kali ni umie nak cerita pasal fast food...mesti u all suka makan fast food kan? begitu gak umie..dulu kalu ikutkan tiap2 hari nak makan fast food...
ada 1 fast food yang umie x gemar nak makan u all tau aper? Kenny Rogers...
sblm ni xda pun rasa nak makan kat situ tp entah kenapa bulan lepas... balik dari jadi urus setia kursus kat INSTUNT tu ajak hubby g beli kat Alamanda...hahhaha...

hubby pun mcm xda minat nak makan kat situ...tp dah disebabkan isterinya ni teringin nak makan..so dia gagahkan jugak singgah p beli....hihihihi

taaadddddaaaaaaaaaaaaaaaa...inilah yang umie order

erm...umie rasa ada kekurangan ckit la menu ni...ayam dah sedap tp kentang putarnya tak sedap la, then kacang panggang tu pun kureng gak la..rasa kacang lama dalam tin jer ni...nasi pun kurang gak..yang habisnyer ayam sajor...lain kali rasanya xkan singgah lagi la kat sini...xtaulah pulak kalu dah mengidam...hahha..nak mengidamnya tu entah bila....

u all lak suka makan apa???



2 comments:

  1. Salam

    saya ada azam nak kurangkan makan di luar atau tapau. Bajet nak rajin masak la konon. Azam tu... azam je.

    Saya kalau makan kat Kenny Rogers ni menu set ayam 'Kenny's Chicken Meal' yang boleh pilih 3 side dishes tu. Selain dari tu tak pernah cuba. Biasanya amik yg black papper je.

    ReplyDelete
  2. sedap nyeeeee...
    tertiba teringin..

    hehehe
    =)

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...