Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, December 06, 2010

Allysha Turning 2

Assalamualaikum...

ni cerita 2 minggu lepas..
Ahad 28/11/2010..umie menghadiri jamuan birthday girl namanya
Nur Allysha Irdina...
dah 2 thn dah umurnya....

mama Allysha ni namanya Sharmarina...pernah berkhidmat sebagai PA(setiausaha) di Bahagian umie...orgnya kecil molek dan bahasa kedahnya memang lah pekat..hehhe...kalu dah kt dengar dia berckp loghat utaranya tu sampaikan kita pun dok ikut dia ckp gitu..hehehe

Dia ni mama kepada 2 org anak...alhamdulillah..dikurniakan anak sepasang lelaki dan perempuan..
Raya hari tu pun dia buat open house tp umie xleh nak dtg sb still kat Sarawak lagi time tu..
kalu boleh, kalu dia wat majlis..umie xnak miss sb dia baik sgt...



hari tu umie bawakan birthday present utk anaknya...dah namanya umie xda pengalaman nak beli baju budak-budak..nasib baik la umie ingat anaknyan umur 2 thn..so beli pun baju lebih kurang umur gitu gak..heheh...xtau muat ke idak lah baju tu..hehhee...

mula-mula ingat nak beli buku utk dia tp dah ingat balik baru 2 thn..beli jerlah baju..gambar bajunya lupa lak umie nak ambik...hehhee....itu pun last minit nak bungkus...hehhe...

umie doakan smeoga Allysha menjadi seorang anak yang baik, taat kepada ke-2 ibu bapa, hormat org tua...dipanjangkan umur dan dikurniakan kesihatan yang baik...amin...

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...