Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, September 29, 2010

India Street Kuching

Siapa yang xtau India Street....kalu org Kuching sendiri yang xtau tu..xtau la nak kata apa....
sesiapa yang dtg ke Kuching mesti tau mana letaknya tpt ni....
dulu time masih belajar di Poli..ni la tempat ulang alik nak balik rumah pakcik di Kpg Boyan...
time ni umie tengah tunggu kakak n makcik umie shopping...beli baju untuk anak saudara...masing-masing minta belikan baju....hahhaha....
kedainya begini la...byk jual baju...kedai alat kek pun ada dan umie pun ada gak beli 1 acuan kek 8 x 8..tambah lagi koleksi acuan..hehhe...

dulu..ada 1 kedai di India Street ni menjadi feveret umie n Kak Fara(member 1 poli)..
nak tau kedai mana..kalu org kuching mesti tau kedai ni....
*
*
*
*
*
*
*


Sin Nam Fatt Trading

tengah duduk di kerusi tu terpandang pal kedai tu..teringat zaman belajar di poli dulu...
time poli glamour la org pakai OLAY...dulu umie memang pakai Olay pun..dan di kedai ni jugak la..byk la kedai yang jual jenama kosmetik gini dan harga pun lebih murah berbanding kedai lain..kalu nak beli keperluan lain pun kat sini la tptnya...

tp sekarang dah lain dah..kedainya dah byk berubah..pakcik yang jaga beg tu still org yang sama...cuma brg yang dijual tu dah makin berkurang...berselerak gak la upa kedainya...tp kedai tu memang byk la kenangan....masuk jer kedai tu memang muka budak poli jer yang ada..hahhaa...

next time kalu ada peluang lagi nak g bercuti kat Kuching..xkan lepaskan peluang tu lagi....

1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...