Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, September 30, 2010

Ramah Tamah 2010

Sejak kerja di ofis sekarang ni..dah 4 kali umie g majlis ramah tamahnya ni..
kebanyakkannya kat PICC la....

sejak tahun 2006 hingga la sekarang ni umie x pernah missed nak g beraya dan kdg2 janji ngan kawan nak pakai baju tema yang sama....

kalau u all tegok gambar lama umie....mesti ada perbezaannya...bukan perbezaan dari segi apa tp beza bentuk badan..hahahhaha

ni 1st time raya...thn 2006 wat kat Perbadanan Putrajaya....kurus jer masa ni...hahhaa
almaklum jerla baru masuk kerja....


ni lak gambar raya thn 2007..kat PICC gak..hehehe..time ni we all wat tema pakai kain songket...1 team pakai songket...teamnya ada 4 org jer..hahahha..merah la mak ngah....
time ni badan maintain lagi...



ni pulak raya thn 2009
time ni badan dah nak start naik...tegok la chubbynya...time ambik gambar ni masih kat ofis lagi..tp syg nak bergambar kat PICC x ingat nak ambik lak..hehhe..

diorg ni ofismate umie...masih ada lagi kecuali yang pakai baju merah tu..dia dah pindah ke ofis lain....
ni lak gambar raya thn 2009..kat PICC gak...ni gambar dah jadi kawin...
biasanya umie g beraya ni jarang nak ikut smr. hubby..
sb mr. hubby benarkan umie pg ngan member..kdg2 dia dtg lambat...

Hari Selasa tu...ofis umie wat ramah tamah lagi..still gak kat PICC..dah kiranya, tiap-tiap thn kat PICC...
so..u all layan jerla gambar we all k....
*
*
*
*
*
*

nilah wajah yang sengaja membeliakkan mata..hahahhaa



ni la member yang pg sekali ngan umie hari tu...ayu jer..hahaha


hahhh..ambik..sekali ayu dah bertukar ngan mcm2 watak....mcm2 ada..tp yang tetap ayu..Maizatul....ibu mengandung kena ayu...Gayathiri pun maintain jer ngan gambar seblm ni...hehehhe


ni pulak zue...puteri mimik muka..mcm2 mimik muka dia boleh buat tp tetap cute..hehehhee


akhir sekali..sblm balik..dia minta umie ambikkan gambar dia bersama pelakon Cina ni...umie pun xtau namanya ni...
everything time majlis tu ok cuma makanannya tidak memuaskan....

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...