Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, November 04, 2010

tak sihat ni....


assalamualaikum...
hari xda mood sgt...penat lagi ni...
balik dari INSTUN, lepas maghrib...umie terus tertido..kepala berat..
berFb pun kat atas katil..x larat..
hubby umie balik dari kuliah mlm tadi pun x sedar dia alihkan netbook umie kat atas katil..
memang penat sgt..hari ni tadi memang plan nak mc tp dah rasa ok..turun jerla kerja...
dah sampai ofis ni...badan rasa lemau jer ni...
macam mana ni...????



6 comments:

  1. get well soon akak..
    eh..ader ap2 ke??
    hehe..

    ReplyDelete
  2. umie, ina tatau pasepa susah benor nak post a comment kat sini..

    maybe sebab internet kat opis slow kot

    dah sihat kee

    ReplyDelete
  3. @Ayuraza
    hehhee..xda papa lagi la ayu..letih jer balik dai jaga kursus...

    ReplyDelete
  4. @Adlina Husaini

    eh..ye ker? ker blog umie ni susah nak buka? tp ada sesetengah blog kalu umie komen lambat nak pop up box komen tu...

    masih dalam mood x ok..badan panas jer ni..dah g jumpa doktor , dia kata xda papa..suhu badan ok jer tp umie rasa panas jer ni...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...