Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, November 01, 2010

1 November 2010

Assalamualaikum....
dah bersawang dah blog umie nie..
beberapa hari x dijenguk..jgnkan blog kawan-kawan..blog umie sendiri pun x terjenguk ni....

bulan 10 bulan yang paling busy buat umie...
banyak program kena wat sampaikan program untuk diri sendiri pun tergendala gak ni..
hujung minggu umie x seperti org lain...
dalam seminggu..samada 1x atau 2x jer akan bersantai bersama suami...

sblm payday...umie akan ke KL nak beli stok tudung yang ditempah...alhamdulillah...
rezeki yang Allah bagi sentiasa ada...Terima kasih Ya Allah...
umie berniaga bukan sebab x cukup duit tp minat dan dorongan dari suami..semua tu adalah
berkat restu dari suami...actually umie ni bukannya otak bisnes tp umie ni suka bershopping sebenarnya...hehhe...last2 org tgk cantik so..apasalahnya umie pun nak tgk org lain cantik...umie wat la bisnes tudung ni....dalam hati umie..umie tanamkan niat selain dari cari rezeki..umie berniat supaya org lain boleh pakai tudung....alhamdulillah...lagipun umie bukan nak mark-up mahal2 pun..just jual seperti di pasaran jer....harga pun boleh nego kalu beli byk2..hehe

hari ni umie bersiaran secara langsung dari INSTUN...ada wireless..so gunakanlah sepenuhnya...hehe..pagi ni dah start ceramah dah...Ceramah 1 untuk peserta Induksi Khusus. Petang semalam umie bertolak dari ofis..dan akan berada di sini selama 4 hari..Rabu nanti baru balik Putrajaya...hopefully...x tension kalu jaga kurus ni nanti..kdg2 bukan sb peserta tp sb persekitarannya...sapa yang pernah g kursus di INSTUN ni kena bersabarlah yer..naik tangga turun tangga jerla jawab nyer...hehhehe

eleh....terlebih panjang pulak n3 umie kali ni dan xda gambar la pulak...xper2..lain n3 umie akan tunjukkan gambar k....ok..nak out jap..nak sambung berfb dan blogwalking ke blog kawan-kawan lak...chow..chin ...chau...



3 comments:

  1. best eh bisnes kedakya.. bisnes ktk sik mengutamakan keuntungan tp kepuasan nak?? yerrr.. tahniah..

    ReplyDelete
  2. kmk limpas lok. rindok ati sentiasa ada kerja di luar.bosan dudok rah opis jak :(

    ReplyDelete
  3. wah..semoga maju business kitak umie..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...