Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, October 26, 2010

Merau Collection


Assalamualaikum...
Dah 5 hari umie x hapdet blog ni..kesiannya...
bukannya apa..latrly umie sibuk sikit..isnin - khamis umie jadi pengawas exam kat MAEPS...exam Jabatan ofis umie utk P29...

Balik ofis lak petang..sambung lak prepare 4 induksi Khusus 31 Okt - 3 Nove di INSTUN Tjg. Malim...bulan 10 ni la bulan paling sibuk...nak update blog pun x sempat
kalu ikutkan tadi..nak menaip ni pun xsempat...sekarang umie sibuk ngan bisnes online...
umie jual tudung...kat rumah ni pun dah melambak tudung x berlipat dan masuk plastik lagi...
nak reply order org pun x sempat ni..

umie ada buka 1 fb khas utk jual tudung..kalu rajin tu klik la LIKE kat fb Merau Collection...
tentu u all pelik kan nama tu umie guna...Merau tu dalam bahasa melanau bermaksud perempuan...so far..kebanyakkan umie jual utk kaum wanita sahaja setakat ni...



jom aa..shopping online kat Merau Collection..harga yang berpatutuan....


2 comments:

  1. mati2 akk ingtkan nama kg. atau nama org Merau tu...unik!

    ReplyDelete
  2. @Bee

    kak bee..hehehe...ubik ek..akak..mana link blognya..baru nak dtg follow ni...hehhe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...