Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, October 21, 2010

Warung Aziz Satar (makanan)

Assalamualaikum...
dah makan? kalu dah xtau nak makan apa..umie bagi tunjuk gambar-gambar kat bawah ni
nak buka selera u all...jauh tau umie ambik gambar ni...hehhe

ok..ni kesinambungan dari n3 pasal Warung Aziz Satar...
kat n3 sblm ni umie just tunjuk org jer kan...so kali ni umie nak tunjuk lak apa makanan
yang we all makan time kat sana...


ni namanya SATA..sedap..memang penuh ngan isi ikan..
memang sedap...


ini ketupat palas dan pulut panggang...



ni pulak otak-otak..
otak-otaknya berbeza sgt ngan otak-otak johor...hehhe


ni la meja we all yang penuh ngan makanan..kejap2 org antar sampaikan farah kata..kenapa byk sgt..apa lagi..umie jawab la...dah bos nya duduk kat meja umie..kenala antar byk...hehehhe
tp x makan byk pun..kenyang..umie just makan sata 3 biji, otak-otak 2, ketupat 1 dan pulut panggang pun 1....alhamdulillah....

disebabkan makanan byk x habis...so diorg tapau bawa balik la..
u all tengok la..pinggan kosong tu sb dah makanan lebih dah bawa balik..hehehe

2 comments:

  1. aziz satar nak pelakon ya ka empun kedai tok

    ReplyDelete
  2. @mummysyafie
    hekhekhek...ndak tauk lah kak..x sempat nka nanyak..begaut nak balit sb dah maghrib..hehhe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...