Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, October 19, 2010

Warung Aziz Satar

Assalamualaikum...
dah 2 hari balik dari berkursus di Cherating dan dah nak masuk ke 2 dah n3 pasal Cherating umie cerita kat blog ni tp umie x bagi tau pulak seminar apa yang umie g kan...

Actually..seminar ni dianjur oleh Bahagian umie sendiri..
pada mulanya nak wat family day tp xdpt persetujuan dari pihak atasan so pegawai dan kakitangan jer la yang pergi..itu pun 2 buah bus yang pergi sana....

Seminar yang umie hadiri ni adalah Seminar Pengukuhan Integriti dan Pengurusan Stress...
Slot Ceramahnya ok la..tp yg paling best sekali pasal penngurusan stress ni...Bahagian we all jemput penceramah dari MINDEF..namanya En. Aswandi bin Omar..dia ni Pegawai Psikologi...
byk tips dan punca stress..sebenarnya stress ni bukannya disebabkan oleh org lain tp diri kita..

ok..xnak dah cerita panjang-panjang...
Sabtu petang..lepas habs seminar petang tu..we all bergerak ke Kemaman sb nak g makan Otak-Otak dan Sata kat Warung Aziz Satar...so u all layan la gambar we all sblm makan yer...hehhehe
ni meja yang umie duduk...farah dan ina tu roomate umie dan lelaki berbaju kelabu tu KC(Ketua Cawangan) umie...





u all agak la brapa meja we all duduk tu...
time ni tengah tunggu makanan sampai..
xda gambar makanan lagi kan..so next n3 nanti umie tunjuk beberapa jenis
makanan yang we all makan....

2 comments:

  1. dah hilang stress ke belom?? mana tak stress..masalah orang lain pun ada segelintir yang sibuk tolong fikirkan..hihihi...

    ReplyDelete
  2. @mummysyafie

    hahha...dah..dah..dah pandey dah kmk menangani stress lepas tok..senyum jak la...hahha

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...