Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, November 09, 2010

not in mood

assalamualaikum....

lama dah x berupdate blog umie ni..bahan nak wat n3 ada tp...
kelemauan dan kemalasan melanda ni..xtau entah kenapa....
umie nak blogwalking pun x larat ni..walaupun just guna jari nak blogwalking...tp kaki lak terasa lenguh...

ada pun g blog org lain..just baca n3 jer..nak komen pun kdg2 xda idea...
lately umie rasa x sedap badan jer ni..entah la kenapa...sejak balik dari INSTUN tu
badan rasa lemau jer...asal mlm jer badan dah start panas..
kaki jadi lemah...lenguh..sakit..semuanya ada...
sakit apalah simptom-simptom tu...
hope xda papa kan..tp kalu sakit buatan manusia tu xperla jugak..hahaha....
adalah kelebihannya sakit tu....

sekarang ni pun stp hujung minggu ada jer program...
hujung minggu lepas..time perayaan Deepavali..boleh pulak unit mr. hubby wat kursus...
bengang jer ni...sapala yag bijak pandai ambik masa time cuti umum gitu wat kursus..kalu dapat cuti extra x perla jugak..ni time cuti free gitu pun nak wat kursus...
ofis u all pun ada wat gitu gak ker..kalu ada tu..normallah namanya sb bukan ofis umie jer yang wat kursus time tu..hahahah
umie dah mati kutu dok sorang2 kat rumah...nasib baik dekat nilai jer..mr. hubby sanggup ulang alik dari sana daripada bermalam kat sana..kesian isterinya dok rumah sorang-sorang sb memandangkan kesihatan umie x ok ni...

erm...ok..tu jerla umie nak update hari ni...dah 2 hari umie x on netbook kat rumah..
skrg dah online guna hp jer...xlarat nak duduk lama-lama....
daaaaaaaaaaa...........



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...