Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, November 25, 2010

Marble Cheese Cake


Assalamualaikum...

Hari isnin...masuk kerja lepas bercuti 5 hari balik Bt Pahat sb raya aidil adha..
kerajinan umie nak berbaking semakin rancak..hehhe..
so..isnin g ofis bawa kek ni...

sambutan menggalakkan..sebenarnya bukan nak bagi org rasa nak meniaga tp sajer nak bagi org makan....umie just jamah 2-3 ketul jer..tp umie suka tgok org makan then apa yang kita masak pun habis..suka-suka...si sebabkan suka tgk org makan, umie rajin la nak memasak...


actually..kek ni ada org request nak suruh wat kan iaitu Kak Azizah operator kat ofis umie...asal lalu depan dia jer mesti remind umie minta tolong buatkan kek ni utk dia..hehhe..
sebenarnya..umie ni ada kelemahan sikit..kalu dah org suruh umie buatkan then dia nak beli..mula la rasa segan...takut nanti kek x jadi ker..ahhaha...xsedap seperti yang diaorg makan sblm ni ker..hehehe....

ok, xper lah..nanti umie akan usahakan buat kek ni utk dia..insyaAllah...
ok, kepada sesiapa yang nak try wat kek ni, boleh la jengok ke blog memasak umie k...

http://dapurtemurun.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...