Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, November 23, 2010

1st time masak ::Daging Masak Hitam::


assalamualaikum...
lately..lemau jer rasa nak update kat sini..tp kalu dalam blog resepi rajin la pulak nak update masakan kat situ....
actually..umie xnak guna blog ni sebagai medan utk meluahkan perasaan dan xnak cemarkan blog ni dgn cerita-cerita yang boleh menyakitkan hati org lain..dan xdalah nak menambah dosa org yang nak komen...hehhehhe...biarlah org membaca blog umie ni relax-relax saja..itu yang penting...

traffic ke blog umie ni pun dah makin berkurang sb 2-3 hari baru umie nak update..tp kdg2 dah dalam 1 hari 2-3 n3 umie wat..then 2-3 hari lagi baru update....
makin hujung thn ni makin la relax..sb kat ofis wat kerja yg bermusim..kdg-kdg ada..kdg-kdg xda...just tolong apa yang patut jer la...

then hujung thn ni jugak banyak masa nak tgk internet..terutama sekali blog-blog, fb-fb yang menyediakan resepi..ahhaha...kalu ikutkan..time hari raya aidil adha ri tu nak masak daging ni..tp balik pun dah lepas raya..so xdan lah nak memasak..hehhe..
hari tu pun umie masak utk jamu org di ofis....thanks la kepada kawan-kawan yang habiskan..hehhe

so..resepi yang umie nak tunjuk ni adalah resepi Daging Masak Hitam...kalu u all nak tengok dan nak cuba resepi ni..jom la ke blog masak-memasak umie....
untuk pengetahuan u all, umie ni bukanlah terer pun memasak cuma suka utk mencuba resepi..resepi ni umie dapat dari kakak umie...by call jer boleh dapatkan resepi dgn mudah..hehhe...ok, jom terjah....

DAPUR TEMURUN UMIE



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...