Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, October 06, 2010

Open House tp kat ofis...

Assalamualaikum...

baru nak update yer...almaklumla buzy sikit kebelakangan ni..
byk nak cerita kat sini tp masa yang x mengizinkan utk umie nak update blog....
dah mlm-mlm tinggal sorang kat rumah...mcm xda idea nak update blog..kalu ada mr. hubby mesti nak berebut2 ngan dia sampaikan internet pun dah jadi slow sb ktorg sharing line..1 broadband 2 lappy sekaligus nak on..hahhaa...tp yang penting...internet umie lagi laju dari dia..hahaha

ok..balik kepada tajuk n3...
selasa...department umie wat jamuan raya...we all sumbangkan sedikit duit utk beli juadah utk jamuan raya ni...mcm2 ada..ada bihun, kuew teaw, nasi briyani, rendang ayam, sate, lontong, mee bandung dan byk lagi la...alhamdulillah..kenyang makan...

sblm majlis...ktorg bergambar sakan dulu..mcm2 gaya...tp gambar terpilih jer umie letak kat sini..baru nampak macam ada majlis raya....kalu letak gambar yang bukan2 kat situ...org ingat mcm sesi bergambar la pulak... semalam umie bawa dslr umie ke ofis..tp org lain p ambik gambar..haha..tu sbnya ada gambar empunya kamera dalam tu..ahhaha...
ckp byk lak umie ni kan..so u all layan jer la gambar tu yer..laaaayyyyaaannnn....



hahhaa...ni la aksi we all...mula2..ambik gambar sblm ni segan2 jer nak wat aksi..skrg tengok..kebanyakannya isteri org jer tu..2 org je yang x kawin lagi..yang pakai sweater ngan yang pakai tudung puple spek mata tu je yg still single but not available la..hahahha

ni pulak antara tetamu-tetamu yang hadir kat majlis tu..ni wat kat department umie tu jer...ada ruang besar nak letak 3 buah meja bulat...


tengok tu...ada sate...seorang dapat 5 cucuk tp semua org dah makan...sate tu ada lebih lagi..ambik jer sapa yang nak....



ni time tengah beratur nak ambik makanan..umie ngan
Mai siap posing dulu..hehhe

ni lak kat bahagian mee bandung..umie jamah sikit jer sb dah kenyang sgt makan nasi ngan sate..sate pun umie makan 3 cucuk jer...



semalam..we all makan beselerak..ada yang makan kat meja (termasuk umie la) kat cawangan masing-masing..tp dekat jer la..ni pulak meja makan kat cawangan kewangan...



dan akhir sekali..memang wajib tayang puan blog ni..hehhe...ni umie makan kat meja umie sendiri....meja pun dah berselerak dah...
secara keseluruhannya..makanan sedapp....thanks kepada yang belanja yer...

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...