Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, September 13, 2010

Syawal 4

Assalamualaikum..selamat hari raya...raya lagi kan..syawalkan sebulan so..still raya lagi la tu..hehehe
now umie dah balik ke Putrajaya petang semalam...bertolak dari BP sebelum kul 2..sampai rumah dekat nak kul 7...bayangkan lah..biasanya kul 5 gitu dah sampai rumah....
jammed gak dari Senawang ke Nilai...kereta bergerak 20 - 30km/j jer....mata ngantuk...nasib baik hubby dah tido time kat Jejantas Ayer Keroh....umie lak x tahan..kat Seremban umie dah terlelap...hahhaa...cian mr. hubby layan jammed...hahha...
Hari ni tadi umie dan mr. hubby g KL...
nak renew lesen P umie tu...cari kat Bangi xtau kat mana..last2 terus g KL..then dah tau dah kat MJ(maju junction) ada JPJ kat situ...actually kalu nak renew lesen ni biasanya 3 hari sebelum..memandangkan umie nak balik Sarawak..so kena la renew awal...
nasib baik boleh renew seminggu lebih awal..sb kalu ikutkan tarikh last nyer 19/8 ni...
so..renew jer utk setahun....
g Kl bukan nak beli stok tudung tp sajer jer jalan-jalan...jalan raya pun lengang jer..
shopping complex pun org x ramai..kedai kat jalan TAR pun byk tutup lagi..entah bila la nak buka tu...
g SOGO...ingatkan nak beli baju atau seluar tp xda yang berkenan...yang ada umie belikan handbag utk kakak n mak umie jer....umie beli handbag 5 buah..ehhehe...byk x??? murah jer harganya..sb tu la beli sampai 5 buah..heheh...nanti la umie upload gambar bag tu yer...lepas ni nak g kemas barang sb pagi esok umie dah bertolak ke LCCT nak balik Sarawak..hehhee...Yahhhooooo.................



1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...