Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, September 26, 2010

i'm come back...

assalamualaikum...selamat hari raya..
dah 2 minggu umie update blog ni...
dalam masa 2 minggu tu juga umie balik beraya ke Sarawak selepas 4 hari beraya di rumah mertua umie...
hari raya ke 5 umie lak terus balik beraya ke Sarawak....

1st time beraya di tempat lain...memang rasa lain...perasaan sedih tu xda cuma berbeza jer suasana beraya di rumah sendiri...segala juadah raya my SIL yang sediakan...umie just tolong hubby g beli barang jer....

raya thn ni..xda yang menarik sgt....gambar raya umie pun xda...xdan nak ambik..ambik ambar org lain ada la...sedih jer rasa..ingat nak ambik gambar kat studio jer atau ambik gambar sendiri jer..boleh...hehhehe....xperla....

dalam 2 mingu bercuti di kampung umie sempat lagi bercuti ke Kuching....
ni nanti umie akan cerita la kat next n3 umie k....
lagi pun hari ni umie nak kemas rumah dulu...dan thn ni..mungkin xkan wat open house di rumah...mb umie akan wat open table jer kat ofis...hehehe..boleh???

oklah..tu jer umie nak update hari ni...see ya....



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...