Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, September 12, 2010

Syawal 3

Selamat Hari Raya u all
Hari ni dah raya ke 3....

then tinggaal 2 hari lagi nak balik Sarawak...tu yang best nyer tu..hehehe
hari ni pulak nak balik Putrajaya...hari Ahad...mesti jam highway ni...
Hopefully dapat sampai dengan selamatnya...

Tahun ni tema baju raya warna purple...
walaupun 1st time beraya di rumah mertua tp alhamdulillah...semuanya ok..
sibling mr. hubby pun ramai yang balik...

hari raya pertama we all konvoi 6 buah kereta g beraya....
mula2 gi beraya di rumah mertua kakak ipar di badar BP...then bertolak ke Pt. Yusof ke rumah mertua adik ipar dan last sekali ke Pagoh....jarak dari rumah ke rumah ni memang jauh....
last seklai ke Pagoh tu dapat la merasa makanan org Jawa....ada lodeh, nasi impit, sambal goreng, sambal kerang dan byk lagi la..memang sedap...hehhehe

hari raya ke 2 lak g Rengit...Kampung Sungai Dulang...
beraya ke rumah mertua abg ipar....
makan tengahari lak kat situ...ada ikan terubuk goreng, asam pedas, samabal belacan, telur goreng....walaupun makanannya simple tp dah makan ramai-ramai..best la pulak...hehhe

u all lak mcm mana???



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...