Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, September 07, 2010

Award

rasanya dalam thn ni baru 1st wat award ni..lagi pun thn ni mcm kurang jer org bagi award..kot-kot umie kurang blogwalking ker...almaklumla blog umie mungkin org xtau..sb mungkin jarang berupdate..hehehe

so award kali ni datangnya dari kak irtiyah dan deem
thanks sb bagi award ni kat umie...


Disebabkan umie baru terima award ni so umie nak jawab la soalan-soalan tu....


Soalan 1
Apakah yang bermain difikiran anda sekarang?

1. Nak balik beraya di Sarawak...
2. Rasa nak ambik setengah hari jer hari ni sb
balik rumah nak kemas rumah, wat kek,
jahit baju dan jahit langsir...

Soalan 2
Apakah nama samaran anda?
umie

Soalan 3
Siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?

1. Mr. Hubby
2. Mak dan bapak
3.Mak Mertua, adik beradik, saudara mara..
dan org yang sayang umie..umie pun sayang dia jugak..boleh..hehehe

Soalan 4
Panggilan untuk si dia?
Abang

Soalan 5
Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa?
apa-apa jer...dah namanya org yang istimewa yang bagi...so..everything is istimewa...heheh

Soalan 6
Blog mana yang anda selalu lawat?
blog yang suka update umie suka lawat..hehhehe

Soalan 7
Tag 15 orang blogger

sikitnya nak kena tag...
umie x nak mention nama boleh..kalu sesiapa yang g datang blog umie ni..ambik la award ni k..hehhhee
ikhlas tau...

3 comments:

  1. Assalamualaikum.. Di kesempatan ini, saya Khairul Onggon mengucapkan selamat hari raya aidil fitri, maaf zahir dan batin ;)

    Balit Sarawak kah?

    ReplyDelete
  2. @kaljis aka onggon

    selamat hari raya khairul...

    aok..kmk balit sasrawak tp raya ke 5...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...