Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, August 25, 2010

x sabar dah ni...

assalamulaikum u all..dah makan tengahari?? oopppsshhh..salah tanya lak..hehhe..sajer je nak gurau...
boring jer umie rasa hari ni..kerja ada nak wat tp dah settle..baru jer dapat kerja byk sikit tp selesai cepat..hari ni..mcm kurang air dalam badan lak..ke hulu ke hilir cari org nak g kursus kat JPM...air liur pun dah kering ni..hehehhe

hari ni hari Rabu...
esok umie cuti..lusa pun gitu gak...
esok nak g KL...nak shopping raya..beli barang sikit...
hari Khamis lak jalan-jalan...org biasanya bulan puasa dok rumah ker...tp umie ngan mr. hubby tetap jugak nak jenjalan...
tulat lak..nak wat makan-makan berbuka bersama family mr. hubby pun ok gak..
biasalah..family kan jauh..family belah mr. hubby jer yang ada kat sini...

thn ni insyaAllah beraya di BP...
tp hopefully...mana tau..plan berubah ker..hehehe..
semoga mr. hubby berjaya...kalu mr. hubby berjaya...so thn ni akan turn umie lagi..kalu thn ni pun balik Sarawak..2 thn lepas tu pulak stp raya pertama di BP...ohhhh...tidak....
xperlah..bertolak ansur jer la kan...u all pun doakanlah semoga mr. hubby berjaya yer..berjaya sb apa tu...??? xperlah...nanti2 la umie cerita k..kalu berjaya la..hehhehe

oklah...tu jer lah nak taip kat sini..dah masuk waktu solat Zohor dah ni...tp azan x berkumandang lak kat speaker ofis hari ni..mana tukang azannya yer...hmm...xperlah..jom solat....



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...