Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, August 20, 2010

Ramadhan: Day 9 Roti Sardin

Alhamdulillah....hari ni dah 10 Ramadhan..ada 20 hari lagi nak sambut raya..
u all dah beli baju raya...umie??? non ada lagi..x g shopping pun lagi...hehhee
InsyaAllah...minggu depan umie nak g shopping sb Isnin ni umie cuti then khamis dan Jumaat pun umie cuti...so Selasa dan Rabu lak umie kerja...time tula nanti nak kejar masa nak siapkan langsir, nak pos langsir ke Sarawak..nak siapkan jahit baju dan sebagainya...

so..petang semalam...xda idea nak masak sebenarnya...so..umie wat jer la Roti sardin ni.... tiap2 hari makan nasi..jemu la pulak..satunya pulak kena fikir menu apa nak masak lagi...so..menu paling simple semalam adalah roti sardin jer..umie nak habiskan stok roti ni sb 2 3 hari xda kat rumah..balik rumah mak mertua..berpuasa di sana lak..so kena la habiskan stok yang ada...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



nila roti sardin yang umie wat tu....hehehhehe

time puasa gini xda lak org nak g melancongkan...hehhee...
kalu all la..time puasa gini nak ker g melancong? nak g mana ek? tempat apa yang sesuai?


3 comments:

  1. kite mmg peberet roti sardin nih..

    ReplyDelete
  2. @L@n@
    kalu mengidam tu wat sendiri tau..jauh lak umie nak ngantarnya nanti..hehehe

    ReplyDelete
  3. baru petang tek mama zue merik roti sardin kei sungkei. tok fav mek kei bekpes..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...