Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, August 11, 2010

Plaza GM

Salam Ramadhan u all....
1st ramadhan umie dah demam...memang x sihat pun 2 3 hari ni..hari ni baru permulaan demamnya...selsema..pening kepala..semua ada....1 pakage...hehehe

okay..baru nak publish n3 ni..pagi td xda mod nak wat n3 sb badan rasa x selesa....so ni cerita sabtu lepas..
umie lepas kuar dari jalan TAR, terus pecut ke Plaza GM...tau x Plaza GM ni? umie baru 1st time ke sana tp namanya memang dah familiar...satu kat Chow Kit..dan satu lagi kat Klang...
Plaza ni amat sesuai untuk org yang beli secara borong...byk kedai-kedai jual barang borong...plaza ni ala-ala kedai kat jln Kenanga Hang Tuah tu..tp..umie lebih prefer ke Hang Tuah Kot...kat Plaza ni..kalu biasanya kita beli borong contohnya tudung kena beli 20 helai nak dapat harga borong kan...? tp kat sini beli 6 helai @ 12 helai baju dah dapat harga borong..
umie selain berniaga tudung..umie pun berniaga baju dan seluar slack gak...
baju dan seluar ni just sampingan jer...
umie ada berniat gak nak jual baju budak-budak..umie suka sgt..xkira la baju budak lelaki atau perempuan...sekarang ni pun umie tengah survey mana tempat yang murah nak beli baju budak-budak ni...sapa tau?? meh habaq kat umie boleh???

ok..actually...umie nak cerita 1 benda pasal Plaza GM ni iaitu lifnya...
ni la 1st time umie tengok lift utk kereta...
b4 ni kawan-kawan umie cerita nak naik parking kereta kat Plaza GM ni kita dgn kereta kita pun kena naik lif..umie blh nak imagine tau...
sampai la satu hari..sabtu lepas umie tengok dgn mata kepala umie...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


ha...ni lah rupa lif tu...ada 3 lif...1 lif 1 kereta..so menunggu la u all turn nak naik tu...
tempat parkingnya start dari tingkat 8..dah sampai tingkat 8..ada lak kereta turun dari atas lak...tempat bayar utk parking tiket pun kat atas @ tingkat 8...parking pun byk gak la...

umie nak compare kalu nak g jln kenanga atau Plaza GM ni adalah..

Parking
kalu jln Kenanga parking susah nak dapat..kat plaza parking byk...

Pilihan Barang
lagi byk kat Jalan Kenanga

2 tu jerlah yang umie boleh compare..hehheheheh
ni yang paling ketara la yang umie nampak...over roll..Jln Kenanga lagi byk choice...hehehe

3 comments:

  1. my mum ari tuh borong barang kat sini...
    huhu.. mmg murah kan..
    tp menjawapla mengangkut pg sabah.. hihi

    ReplyDelete
  2. @a d r e y n i e e l i s y a

    ada sesetengah brgnya memang murah..tudung kat sini still mahal..berbanding jln TAR...hehhe
    oo..berbisnes ke sabah yer..

    ReplyDelete
  3. mun parents mek datang sitok nak selalu gi GM. part lift keta ya mek seram gilak..cuak jak kejap

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...