Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, August 11, 2010

Ramadhan: 1st Day Berbuka Puasa Ramadhan 1431H

Selamat berbuka puasa semua....
u all makan untuk berbuka makan apa ek?

hari ni...umie xsempat nak masak balik rumah....last2 makan kat luar gak..umie tapau KFC dan makan kat food court JJ Equiene tu...
actually umie dan mr. hubby nak g pos barang..3 kotak dah selamat dah umie pos ke sarawak guna pos laju kat Pos Laju Bangi...then lari lak ke JJ Equiene..dan ada lagi 2 kotak umie nak guna mel udara dan pos xpress...
sampai jer JJ tu..umie dah ckp ngan mr.hubby yang umie rasakan yang mini pos kat JJ tu mb tutup awal sb bulan puasa..tup...tup sampai atas memang mini pos tu tutup..frust gak la rasa sb xleh nak pos hari ni...
nak balik rumah..rasanya jalan jam dan time tu dah kul 7 petang..time balik dari Bangi then ke Equiene pun jalan jam..so mr. hubby decide nak makan kat situ jer...
so 1st day umie dan mr. hubby makan kat luar jer....



1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...