Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, August 12, 2010

Ramadhan:2nd day

Hari ni umie rasa x selesa...
nak g poliklinik An nur presint 15 tp ramai giler org..nak menunggu entah kul brapa la nak turn umie...last2 g az-zahrah bangi...time sampai sana..ramai gak org..last2 dah x tahan tunggu jerlah...
keluar ofis kul 10.30 pagi..mula2 nak pos barang then terus g klinik...

hari ni umie mc..doktor bagi ubat demam, selsema, batuk, kahak, panadol...petang tadi telan pil sb dah xtahan...lagi pun umie memang xleh puasa pun...so..dah mamai terus tido...

sebelum balik rumah..umie lak g teman mr. hubby g klinik gigi...cari punya cari kat Bangi tu klinik gigi memang ada tp tulah...masing-masing dah penuh...mr. hubby mula2 g klinik gigi an nur sebelah az-zarah tu tp boleh pulak doktor tu nak keluar..mcm x penting kan pasakit jer..then g lak klinik Lita Alis tp appointment dah penuh...

last choice ke Equine...g klinik Alam Permai...klinik yang biasa mr. hubby g..kalu time gini nak g klinik putrajaya tu..alamatnya sampai sana just utk wat appointment jer..kalu klinik swasta ni on the spot dia akan wat...kalu ikutkan mr. hubby dia nak cabut jer giginya tu tp..doc kasi advice xleh cabut time sakit..umie kesian gak tengok dia xleh tido mlm...

so..tulah aktiviti umie hari ni....menu berbuka...hehhehe..jejari ayam jer..dua-dua xlarat nak makan dan nak masak...kesian mr. hubby...



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...