Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, August 10, 2010

Salam Ramadhan.....

assalamualaikum...
baru ada masa nak hapdet di pagi ni...
sblm tu nak tayang muka dulu la..heheheh



ni umie pakai selendang lycra dan inner/anak tudung pun sedondon ngan selendang...memang sengaja pilih warna tu pun..hehhee...boleh....
kalu sesiapa yang teringin nak pakai selendang dan muka x sesuai tu pakai la anak tudung kat dalamnya...mcm2 cara nak nak gayakannya....

ok...umie xnak ckp panjang lebar....so...dikesempatan ni umie ingin memomohon maaf....sblm raya dah mohon maaf..kalu boleh hari2 pun boleh mohon maafkan..tp nak lebih berkat lagi..sblm Ramadhan menjelma ni..nak minta maaf la andai time berblogging ni ada terkutuk, termaki hamun, terumpat ker...dan ter yang sewaktu dgnnya la...umie pun maafkan u all walaupun u all x minta maafkan umie...

ok....SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMDAHAN...semoga dgn kedatangan Ramadhan ini akan melimpahkan rezeki kita, amal ibadah kita akan diterimaNya, dan mengeratkan lagi silaturrahim...insyaAllah...amin....

9 comments:

  1. Marhaban..Marhaban...Ya Ramadhan...
    Semoga ramadhan kali ini lebih bermakna dapat menambahkan barakah dalam hidup kita
    dan menjadi ramadhan yang terbaik dalam hidup
    InsyaAllah
    AHLAN wa sahlan ya Ramadan! Ramadhan Karim

    New Entry Prof-Hariz
    Video Lafaz Niat Puasa dan Berbuka Puasa

    ReplyDelete
  2. umie, ina pun nak ucapkan selamat sambut puasa kat umie ngan huby

    cantik la shawl tu ^_^

    shawl lycra ina tak berapa suka pakai alone, kena pakai anak tudung jugak,sebab muka cam kemek

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan umie...selamat berpuasa.

    mun kau tang msia, dah kau jadi customer tudung kan umie ;) rindu kau bak melai tudung online...wah! hehe...tambah2 bak raya ih... browse online dari jauh mak laaa...huhuuuu...

    ReplyDelete
  4. @KakNie

    dunlah kak nie..syg atang..hehhe...mai mulik raya kan ka?

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...