Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, March 09, 2010

BLURRRRRRRRRRR...

Bismillah...

alhamdulillah....baru hari ni nak berpeluang nak update blog...

Isnin...aku ada exam PTK 1...ni dah 3 kali dah apply tp baru 2 x duduk exam,,

first time aku pg PTK..memang xda persediaan langsung..

buku pun aku dok belek-belek mcm tengok buku kad kedai je..hehheh...

mana la result x gempak dapat Aras 1 je...aku mampu tersenyum je la...hahhaha (tergelak lebih sudah)

kalu nak lebih gempak kena dapat Aras 4.........

Dalam setengah tahun pertama ni...aku memang akan duduk exam jer...

dah bis exam PTK semalam...hari ni td aku dah bawa buku lain pulak ke ofis...

nasib baik la..aku sekarang dah duduk kat unit lain dan bebanan kerja tu kurang la sikit (bukan kurang sikit tp kurang banyak la jugak)

so ada la peluang aku baca buku dari aku dok berbual kosong mengumpat org ker..

better aku baca buku...mana tu rezeki aku lulus exam KPSL ni pulak ye kan...hehhehe

Bulan 5 ni aku nak ambik lagi 1 exam iaitu exam KPSL(Kenaikan Pangkat Secara Lantikan)...

Bak kata EO aku...apply kerja lain selain guna Diploma..boleh gak kalu lulus exam ni

boleh guna dua-duanya sekali...

dah 3 thn aku beberapa tahun aku habis diploma tp sampai sekarang xda lagi jawatan yang

lekat..yang ada sekarang ni pun still guna SPM je..dapatla jawatan gred N17..alhamdulillah..

Tuhan bagi aku rezeki sementara nak apply jawatan yang lebih tinggi....

So u all doakan lah aku berjaya k...


nota kaki: umie dah guna kata ganti diri "aku"..kekok lagi ni...

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...