Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, March 07, 2010

Puteri Resort Melaka

Bismillah....

alhamdulillah...baru hari ini umie berpeluang nak updat blog...
bukannya apa...umie dok dalam bilik ni..watkan umie nak tido jer..tengok tv..tp lappy pun umie x on...hehhehe

boleh la pulak syok lagi tido dari tengok tv dan surfing internet..hahhahah
dengan tilam yang bestnyer...melelapkan mata je...

lagi pun hubby umie ada kerja...so umie dok dalam bilik sorang-sorang jer la..
dah la bilik menghadap kolam renang..syok nyer..rasa nak mandi jer...hehhehhe

petang ni nak balik Putrajaya dah...hubby umie pulak x balik lagi..umie balik ngan kak lin(ofizmate hubby)...

so next n3..umie akan tunjukkan gambarnya yer..jap lagi nak turun makan tengah hari then nak bawa camera nak ambik gambar...so next n3 umie akan tunjukkan gabarnya yer....tunguuuuuuuuuuu...............


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...