Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, March 15, 2010

bekodi-kodi

Bismillah...

hari ni umie nak update pasal hari Sabtu lepas....

umie dekat² nak balik kampung ni..makin la umie nak berbelanja..almaklum la rasa nak mengangkut je semua barang yang ada kat KL ni nak bawa balik ke Sarawak..nasib baik tangan ada dua jer...tu pun terlebih brg dah ni...

hari sabtu umie jenjalan ke kl sb nak cari tudung sb anak saudara umie nak berniaga..so umie keluarkan la modal utk diorg...
ni la antara brg2 yang umie beli...

ni tudung bawal 10 helai je..nak test market kat sana...bawal batu matahari dan batu S


ni pulak tudung trend sekaranng ni..main sarung jer...umie beli 5 jenis dan 1 kodi ada 20 pasang..so..semuanya ada 100 pasang tudung ni..
almaklumla..bulan 4..kampung umie ada wat pesta pantai..boleh la diaorg berniaga nanti..hehhehe

5 comments:

  1. soping sakan umik!
    takpe, bisnes rancak!

    ReplyDelete
  2. wah umie, bestnya..kalau nak menumpang letakkan barangan boleh??hihi..apasal umie tak citer..kalu tak, mau cheq pam modal jugak..

    ReplyDelete
  3. mrs. k: hehhehe..beli nak try market je sb kat kpg ada gak org jual..

    ina: nak tumpang apa ni ina? hahaha...umie bisnes baru nak jalan ni..hehhe...kalu ada bisnes lagi top dari ok gak..hehhe

    ReplyDelete
  4. mak aihhh...banyaknya tudung umie,semua tu untuk permulaan biz kan. Myna doakan market kat kpg umie berkembang luas.. InsyaAllah..

    itu lah kelebihan kita merantau..harus d aplikasi kan kesempatan yg ada.Mcm myna pun ada juga buat biz ke kampung.. antar kat mak.. hikss!

    ReplyDelete
  5. myna: bisnes mutiara ker? hehehe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...