Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, March 12, 2010

Domino's pizza

Bismillah....

Dah lama umie x buat n3 pasal Domino's pizza ni...
lam gak la umie x makan ni...
malam tadi dapat cal dari Kak Shar...dia tanya nom tel. Domino's Pizza ni..
nasib baik time tu umie tengah buka internet dan umie dan mr. hubby sama-sama cari nombor tu...yanga da just hotlinenyer ada..lain-lain nombor xda pulak..

so bagi jelah nombor tu...tp kak shar kata nombor tu engange je je...dah try byk kali...
last² asyik try je..dapat gak dia call nombor tu...

time umie dan mr. hubby tengah godek² web Domino's ni...rasa mcm nak makan pizza la pulak
then we all order je la...
so ni la menu makan malam umie dan mr. hubby









lasagna dan pizza chicken pepparoni..


umie order lebik cheese..sedap...

then lasagna pun ada ..tp rasa mcm kureng la cikit...

ni jela menu makan malam umie dan mr. hubby...malam ni pulak ingat nak g pasar mlm putrajaya tp hujan lebat pulak kat luar ni...



2 comments:

  1. ingt time madam belanje ari tu..
    bes3..
    hihi..

    ReplyDelete
  2. sedap eh dominos nye lasagna..tak penah cube lagi

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...