Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, February 22, 2010

tak da Tomyam Pok Tek...Tomyam Campur pun okla...

Bismillah....

Ni nak cerita basi ni...ni cerita time CNY yang lepas...lupa nak publish kat sini..hehhe...

hari Isnin time cuti CNY lepas umie dan mr hubby g jenjalan ke Nilai...

then dah alang-alang pergi sana tengahari so...mr. hubby bawa la umie g makan kat satu

restoran ni..ada kakak ofismate mr. hubby kat situ ada tomyam pok tek sedap...so nak g nerai

makan la ni...tp sayang seribu kali sayang..tomyam pok tek dah bis dah..almaklumla...time CNY

ramai org cuti then mungkin market basah pun kurang makanan laut..so xdala tomyam pok tek
tu..

kesian umie..nasib baik x ngidam lagi..kalu x meleleh la air liuq anak umie..hhehehe



ni jela yang kitaorg order ri tu..makanannya ok la...mr. hubby kata sedap..umie kata tidak..sb mungkin dah terasa nak makan tomyam pok tek tu...so selera pun dah xda...u all tau x tomyam pok tek tu apa??? tomyam pok tek tu tomyam yang segala makanan laut bagai ada dalam tu...umie x pernah lagi rasa..tp diaorg kata sedap... xper la..lain kali jer la nak g makan lagi...


so...sesiapa yang kat Nilai tu..datang la ke restoran ni...ABAS SEAFOOD...kat Jalan Semarak...


Image Hosted by ImageShack.us

8 comments:

  1. morris: ni 2 org je makannya tp yg byk habis kan hubby umie la...semua ni dengan air tembikai 2 harganya rm23 gitu la..kira murah la..

    ReplyDelete
  2. Cik Puan Drunbella: jom la makan...hehhe

    ReplyDelete
  3. wah..nampak sedap2
    umie akak selalu pegi nilai, setengah jam aje dari rumah, tapi pegi nilai 3 ajelah, cari tikar, cari kain..cari barang hantaran..ha.ha..

    ReplyDelete
  4. samala mcm umie kak...g nilai 3 jer..nilai lain umie x g..hahhaa

    ReplyDelete
  5. minggu ni plan nak p nilai juga..nak cari kain wat tirai.diorang boleh diupah utk jahit tirai kan? umie,pekata umie masak je tomyam pok tek tu then panggil ina makan naa hihi :D

    ReplyDelete
  6. ina: boleh..beli kain kat situ then jahit terus jer....tp kalu simple² tu boleh la siap dalam 1 jam..umie ri tu dah beli kain cotton rm2.50 tu kat tangkak..umie nak wat kain langsir gak..1 gulung umie beli...ada 60 meter..tp x siap jahit lagi..hahha

    tomyam pok tek tu umie x pernah rasa lagi..tu yang xreti nak masak..hahahah

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...