Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, February 21, 2010

Jangan tiru gaya ini...

Bismillah....

Petang semalam...keluar rumah then nak g karnival di Presint 2 Putrajaya...

siap kuar rumah ni bawa camera godang tu sb nak g tengok hot air balloon tu...

dah bukan rezeki umie..sampai sana xda pun balloon yang di tunggu-tunggu tu..kata start

kul 6..org tiup balloon tu pun xda...hahhaha

then tengok org ramai kat jalan raya...rupa-rupanya diaorg tengok aksi pembawa

motorsikal ni...
umie takut tau tengok dia wat aksi ni....dup dap dup dap jantung umie..kalu la time tu dia

jatuh...eee...nasib baik la dia boleh balancekan...brapa lama la agaknya dia berlatihkan....
ni pun sama..dia boleh la wat gini..time ni...enjin motor tu hidup lagi..sambil tu tangan dia

presskan motor tu dan tayar belakang tu berpusing...faham ke idak la korang apa yang

umie cakapkan ni...harap-harap fhm la yer (kalu x faham tu wat-wat la fhm..hehhehe)



ni pulak...bukan aksi lagak ngeri yer u all..ni aksi berjalan sambil menoleh ke

kiri....hehhehe...umie suka tengok view ni sb ada nampak JPM kat depan nun....

so...u all jgn la tiru gaya ni tau...ini khas utk org yang bertauliah je....


Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

  1. cantik header clean n smart :D umie, pegi karnival wow ek..rajinnya..tingin gak nak p tapi memandangkan aisy selsema sebab hari sabtu dok berendam kat desa water park so anak beranak lepak kat umah je lah semalam..

    ReplyDelete
  2. thanks ina...simple je...x WOW mana pun karnivalnyer..mcm x teratur je tempat tu..teratur lagi pasar malam..hahhaha..
    best nyer g water park..kalu ada anak boleh la nak bawa g ctu..hehhee

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...