Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, February 20, 2010

Disebalik Ayat pada header baru umie....

Bismillah....


u all perasan x header baru blog umie...alhamdulillah..siap juga akhirnya...bukan susah nak

buat cuma sblm ni xda idea je...

ni pun ambik masa juga nak siapkan yang simpel ni...tp x la sampai 1 hari..dalam beberapa

jam je sb x familiar lagi nak guna picasa...

itu la ayat yang biasa umie guna sblm ni...kalu tulis kad birthday member-member umie

pun umie akan gunakan ayat ni...

"the beauty of life is not because you are

happy but other people are happy because of you "

kalu u all baca ayat ni..byk andaian boleh kita buat..kalu bagi umie...ayat ni bermaksud

kegembiraan dan kebahagian yang umie kecapi sehingga kini bukanlah daripada diri umie

sahaja tp daripada org lain juga....so..masing-masing ada pandangan sendiri kan...

kalu wat direct translation memang la x sama meaningnya... ayat ni Ketua Jurulatih umie

semasa di PLKN duu yang selalu sebut ayat ni dan umie ingat sampai sekarang


kalu u all nak tengok Ketua Jurulatih umie untk Modul Pembinaan Karakter adalah duduk nombor 2 dari depan tu yang wat tgn 'rock' tu....kebanyakkan we all yg jadi jurulatih ni yang ada master, degree dan diploma...


ni la rupa umie dengan pakaian seragamnya...

dapat cam x u mie yang man satu..? saiz badan kecik sikit(sebenarnya kecik byk..hahhaa) dari sekarang

Ayat tu membawa seribu kenangan buat umie dan mengingatkan umie semasa di PLKN.....


Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...