Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, February 27, 2010

Jalan-jalan Putrajaya

Bismillah....

Seharian umie x membebel di blog hari ni...pagi ni..10 minit nak kul 1 baru umie berpeluang nak hapdet blog..

hari ni tadi bukan apa pun..just xda modal nak bercerita kat sini...tengahari tadi lepas solat jumaat umie dan mr. hubby lak keluar g JJ Equine...

then balik rumah....mlmnya pulak g pasar malam Putrajaya then lepak di Masjid Putra sambil..menengok gelagat kanak-kanak...

kalu umie ada anak..nak juga bawa anak umie g main kat sini sambil berpicnic di malam hari..boleh gitu...??..hehehe

malam ni tadi umie ada ambik la ckit gambar utk tatapan u all semua...layan.......

ni namanya Masjid Putra, Putrajaya...sebenarnya umie tengah belajar nak guna kamera godang ni...biasa umie bawa kamera waktu siang jer..so malam ni..nak try la ambik gambar waktu mlm pulak...



malam ni..dapat jugak umie p ambik gambar Jambatan Wawasan, Purajaya ni...kalu org kampung umie kata jambatan sembilu sb...modal pelakon cerita sembilu..asyik ambik gambar jambatan ni jer la...hehhee...

umie suka tengok view gambar ni...dah la time ni..xda kereta pun berani nak berhenti kat tepi jambatan ni sb polis asyik meronda je...lepas umie mabik gambar...polis pun datang...nasib baik..kalu x ada jer la nak kena halau..hehhehhe..dulu selalu gak la lepak kat sini....


hehehhehe...ni pulak gambar sendiri ambik..hehhee...

esok tayang gambar lain lak yer sb esok umie nak g KL..nak g Lowyat nak beli laptop untuk aunty umie...bulan 3 ni umie nak balik Sarawak so..start dari sekarang nak kumpul semua barang nak bawa balik...so..tata....



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...