Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, February 25, 2010

aii..org halang kereta pun nak nangis gak ker...??

Bismillah....

hari ni umie nak mulakan mukadimah n3 umie dengan sarapan pagi umie.

hari ni umie makan laksam..tau laksam? kalu x tau jugak lu..search la kat google..mesti keluar la

gambar laksam tu..dulu time umie dok Politeknik Kuching..pensyarah umie kata Laksa Kelantan..

so..ktk stop pasal makanan...mesti u all kata umie ni asyik makan jer la kan..?? heheh..xper²...

Ni umie nak cerita pasal petang semalam time balik kerja...umie ni masuk kerja kul 7.30 pagi dan

balik 4.30 ptg..x la sharp mana pun kalu time balik tu...umie x tunggu kat depan punch card

k...tp umie boleh nampak la jam kat punch card tu..hhehehe

dari umie..umie dah semangat dah nak balik awal hari ni..nak kemas rumah..nak sambung jahit

sarung bantal dan cadar...lepas tu..sambung jahit lak langsir umie yang terbengkalai tu....

tpkan..malang tak berbau...kereta umie lak kena block...xleh keluar dari tempat parking...rasa

sakit hati ni Tuhan jelah yang tau...memang menguji kesabaran betul...

ada sebuah kereta merc ni..dah la panjang..kereta dia tu pulak parking terlebih dari

parking..muncung kereta pjg sgt...ada pulak 3 buah kereta lagi block depan kereta umie...

umie call mr. hubby...boleh la pulak umie sampai nangis²..hehehe..klakar tak?

xkan la pasal parking kereta pun umie nak nangis gak kan..hehhehe

xpernah di buat org..just call mr. hubby...dia pun bukan leh nak wat apa²kan..just boleh

dengar isterinya ni membebel jerlah yer....hehhehe

45 minit juga la umie tunggu org tu sampai..dah tu..wat muka 10sen mcm x bersalah jer..minta

maaf pun xda...nasib baik la ada kakak tu tolong umie alihkan kereta tu...

kalu ikutkan ada 6 buah kereta baru leh lepas nak kuar kan kereta tu...

lepas ni xnak la parking situ lagi...kalu mr. hubby ada xper..boleh gak tolong tolakkan kereta tu...

hari ni tadi umie masuk kat parking ofis..datang awal..dan xnak parking kat parking pelawat tu lagi....


Moral of the story: sebenarnya kan....umie nangis tu sb...beruntungnya kalu ada suami di sisi nak tolongkan...suami g pergi outstation je terus berdikari..umie sebenarnya rindu kat mr. hubby umie...mungkin ramai yang kata..sblm ni hidup single...ok je xda org nak tolong..sorry k...hidup kalu dah bekeluarga ni lain dari hidup single tau..kalu nak tau...nikah dulu baru tau nak bezakannya...




Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...