Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, March 01, 2010

gambar dolu-dolu...

Bismillah...

Nasib baik la scanner kat rumah...
boleh juga umie scan gambar dolu-dolu...hahahha

u all tnegok jer la..umie maintain besar je dari dulu cuma berat makin bertambah la..jarang nak turun...kalu maintain tu adalah...
jom layan....

ni adalah gambar time umie belajar di Politeknik Kuching...kalu x silap ni semester 2....
umie, adeq, kak fara dan baiti adalah 1 bilik..si eila pulak dok bilik lain tp we all memang rapat la...
si eila ni..kurus je dulu tp sekarang ni..xyah ckp la..makin debab...sejak dia kawin....adeq dan kak fara pulak still single lagi..
umie dan kak fara satu kelas Diploma Teknologi Maklumat..adeq ambik kursus Sijil Ukur Tanah , Eila pulak ambik Sijil Penyimpan Kira dan tengah sambung belajar lagi ambik Diploma di Poli Kuching, dan baiti lak Sijil Pembinaan Bangunan (kalu x silap umie) tp sekarang ni dah buka bisnes restoran makan di Putatan Sabah...


ni pulak gambar time umie dah kerja...time ni berkhidmat di Kem Sg. Rait Miri..gambar ni pun time ka Miri..tengok la badan....hahha...kurus ckit la..biasala kalu dah dok kem ni..
Nur lak dah kawin jugak..umie dan Nur sama-sama dapat org Johor..then Min pulak insyaAllah dapat org Terengganu...semuanya dapat org Semenanjung..hahhaha


ni pun gambar time di Miri...ni la rupa jurlatih wanitanya..semuanya org Sarawak tau....

gambar-gambar ni semuanya dah 8-9 thn yang lepas...tp rasanya..memang ada perubahan pada diri umie tp yang paling ketara adalah berat badan..hahhaha

1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...