Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, March 02, 2010

belek² jumpa ni...

Bismillah...

Petang ahad...tengah kemas stor...umie terjumpa balik la kotak gambar ni...
Teringat time zaman Poli dulu...
umie kira lambat lak jugak masuk Poli ni..mana taknya..kebanyakkan classmate muda dari umie 2 thn...so diaorg panggil la umie kakak @ kak umie..hehehe...sblm umie masuk Poli ni umie kerja sementara sebagai guru sandaran tidak terlatih di SMK Belawai.

ni la gambar sebahagian daripada classmate umie...ada yang asal dari Sarawak dan Sabah


ni pulak umie bersama kawan umie Hui Yee dan Kak Fara....
Hui Yee ni dengar kata kawan umie dah jadi pramugari MAS tp jarang la pulak nampak sb lagipun dah lost contact ngan dia ni...Perkara yang umie ingat pasal Hui Yee ni adalah dia selalu bagi nasihat kat org jgn guna tisu utk lap muka sb tisu tu kotor..lagi bagus kalu pakai sapu tangan..hehhehe..tp memang betul la..dia ni pembersih orgnyer..kulit pun gebus..je..hehhee
Kak Fara ni lak banker umie time blajar dulu...time tengah suntuk tunggu kakak bank in duit..dia la paling byk tolong umie..time habis praktikal sambung balik utk semester ke 6 umie tinggal kat rumah kakaknya tanpa bayar sewa cuma bayar bil letrik dan air je...

ni pulak gambar konvo thn 2005..time ni umie masih kerja PLKN lagi...time sblm nak onvo ni umie memang mengelak la nak berjemur di tengah panas sb takut nanti muka kelabu asap je kalu ambik gambar..nasib baik la putih lagi..hahhaha
dah tengok gambar konvo ni tak tau bila la umie nak sambung ambik degree pulak yer...umie ada Diploma IT..rasanya mcm x boleh nak catch up je subjek ni kalu dah ambik degree..mr. hubby umie pun ada Diploma Elektik & Elektronik Komputer...insyaAllah..kalu ada rezeki umie dan mr. hubby akan sambung ambik degree pulak lepas ni..doa²kanlah yer...amin....

4 comments:

  1. ai pn teringat zaman2 skol lu...huhu

    ReplyDelete
  2. insya allah..ada peluang dan ruang rebut cepat2..sementara dok berdua lagi sambung belajar, nanti dah bertiga lorat le sket dgn si kecik

    ReplyDelete
  3. sis,dulu sy pon dpt poli gak..tapi x jadi pegi..jauh gilerr kat sbh..:)


    all the best sis..:)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan. You melanau Belawai kah? I am from Rajang.

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...